Roztomilé nápady Viviane Reding.

Místopředsedkyně Evropské komise Viviane Reding před několika dny prohlásila: "V uplynulých letech jsem, bohužel, musela konstatovat, že v působení žen ve vedoucích pozicích došlo sotva k pokroku. Chci důrazně apelovat na velké podniky, aby začaly konat a přibraly do dozorčích rad více žen. Když se do konce roku 2011 nic nestane, musíme přemýšlet o zákonných kvótách. Jako cíl zvažuji 30% podíl žen v dozorčích radách, který by měl být dosažen do roku 2015. Za dalších pět let bychom měli zvážit zvýšení ženského zastoupení na 40%."

Dnes chce naše milá a všemi obdivovaná Viviane Reding představit v Bruselu svoji vlastní strategii, která ženám díky komisí nařízeným kvótám otevře cestu do vyšších podnikových funkcí. Je přesvědčená, že pro tento svůj převratný eurozáměr má podle jejích slov, "širokou podporu v Evropském parlamentu". Další prameny o "gender quotas" najdete zde a také tady.

Co k tomu dodat? Doufejme, že až definitivně skončí někdy po roce 2050 věk, který se bude v daleké budoucnosti nazývat dobou naftovou, převezmou konečně na tomto světě veškerou vládu do rukou ženy. Díky tomu skončí na celém světě války, které vyvolávají militantí, duševně nevyspělí a celkově nedokonalí muži a v novém světě čistých energií konečně nastane zlatý věk. Poté, co bude zavedeno všeobecné klonování, budou muži shledáni jako zcela zbyteční a to i jako sexuální partneři věčně zápasící s poruchami potence. Nebudou proto dále klonováni a svět řízený novodobými mírumilovnými Amazonkami se tak stane konečně dokonalým. Splní se tak dávné sny všech žen včetně naší pradávné mýtické Vlasty.

Viviane Reding budou po celém světě stavěny pomníky jako ženě, která zvedla v prohnilém světě mužů jako první prapor za konečné řešení v osvobození žen. Jsem hluboce zarmoucen, že se toho nedožiji. Ostatně, nedožijí se toho patrně žádní mužové. Bude třeba jen počkat, aby někteří z nich, kteří pracují na úkolech klonování lidí, dokončili svoji práci. Pak budou také zlikvidováni.

Končí nám to letošní, podle meteorologů o 30 procent mokřejší léto. Domnívám se, že je načase, aby se evropská komise začala konečně vážně zabývat světovým klimatem a rozšířila se o post komisaře pro správu a řízení počasí. Prostě je třeba díky pokročilým technologiím umožnit obyvatelstvu, aby si mohlo řídit podle svých potřeb zejména místní počasí. Přispělo by to k větší oblibě vedoucích představitelů EU a jistě by to i trochu pozvedlo skomírající ekonomiku a hlavně zaměstnanost. S ohledem na svoji kvalifikaci zkušeného pozorovatele života mravenců, vlašťovek a slimáků se hlásím na funkci oblastního dispečera počasí. Tedy alespoň do té doby, než budou tyto funkce vyhrazeny jen pro ženy. A užijte si dnešní poslední slunečný den, zítra začne určitě pršet.
23.9.2010 09:45 [Trvalá adresa tohoto článku.]

Některé odkazy na cizí zdroje nemusí být s ohledem na časový odstup funkční.


Creative Commons License
Ahasweb, jehož autorem je Jan Bílek, podléhá licenci Creative Commons
Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česko
.