Letem internetovým světem: multikulti a rasismus.

Frank Ellis: Multikulturalismus a marxismus
Žádná prosperující společnost nejeví samovolnou tendenci směřovat k multikulturalismu a multirasové společnosti. Úspěšné a stabilní společnosti vždy vykazují vysoký stupeň homogenity. Zastánci multikulturalismu o tom buď neví, nebo, což je více pravděpodobné, si uvědomují, že pokud chtějí transformovat západní společnosti do přísně regulovaných, rasově-feministických byrokratických systémů, tak musí tyto společnosti nejprve destabilizovat. Celý článek: cz.altermedia.info

"Rasista" Tintin opět na mušce budovatelů světlých zítřků
Animovaný Tintin nemá v dnešní ikonoklastické epoše rozhodně na růžích ustláno, nakolik je předmětem horlivé ostrakizace ze strany “tvůrců multikultury”, jejímž důvodem jsou zastaralé a reakcionářské názory komiksového hrdiny. Tintin prý jednoduše do dnešní doby nepatří.
Celý článek: cz.altermedia.info

Frank Ellis: Multikulturalismus a totalitarismus
Jedním z nejdepresivnějších jevů na Západě dnes, obzvláště na univerzitách a v médiích, je připravenost považovat feminismus jako hlavní přínos vzdělání a ochota podřídit se jeho absurditám. Je pozoruhodné, že toto nevyžaduje žádné fyzické donucení. Je to touha po uznání, co činí lidi servilními vůči středostavovským rádobyrevolucionářům.
Celý článek: cz.altermedia.info

Občasná rubrika "Letem internetovým světem" obsahuje odkazy na zajímavé články publikované na internetu.
21.12.2010 09:30 [Trvalá adresa tohoto článku.]

Některé odkazy na cizí zdroje nemusí být s ohledem na časový odstup funkční.


Creative Commons License
Ahasweb, jehož autorem je Jan Bílek, podléhá licenci Creative Commons
Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česko
.