TITULEK

Vyrovná se eM Client Outlooku?

Možná jste přešli na nová Windows 7 a k tomu si opatřili relativně levný MS Office 2010 Home and Student pro studenty a domácnosti. Bohužel jste brzy zjistili, že je tato verze Office tak levná proto, že v ní chybí řada programů a také mailový klient Office 2010. Můžete ale místo něj používat klient Mozilla Thunderbird nebo, jak někteří uživatelé a recenzenti tvrdí, lepší český eM Client. Ten integruje email, kalendář, úkoly, kontakty, instant messaging a nabízí mnoho dalších funkcí. Ať už přecházíte z MS Outlook nebo z open-sourcové alternativy, eM Client vám dokáže nabídnout veškerou funkcionalitu, kterou očekáváte a potřebujete.

eM Client je navržen tak, aby byl schopen pracovat s jakýmkoliv mailovým serverem na trhu. Podporuje komunikaci mezi uživateli z různých Instant Messaging sítí, přenos souborů pomocí IM sítí, nastavení soukromí pro jednotlivé uživatele, avatary a pokročilé notifikace. Seznam kontaktů může být zobrazen v hlavním okně aplikace nebo v samostatném okně tak jako u běžných IM klientů. Pro domácí použití je zdarma s omezením na dva účty.

eM Client podporuje import dat z MS Outlook, Outlook Expressu, Windows Live Mailu, Thunderbirdu nebo složky se soubory ve formátu .eml. Kontakty je možné importovat také z Facebooku, GMailu nebo vCards formátu (.vcf). Události pak lze naimportovat ve standardním formátu iCalendar (.ics). Pokud se dostanete do potíží s importem dat z Outlooku 97, jak se to stalo právě mě, importujte data nejprve do Thunderbirdu a pak jej zvolte pro import v programu eM Client.

Další informace najdete na Digitálně.cz v článku eM Client - povedená náhrada za Outlook nebo na Zivě.cz v článku eM Client – stáhněte si zdarma vyspělou náhradu Outlooku.
29.12.2010 15:40 [Trvalá adresa tohoto článku.]

Některé odkazy na cizí zdroje nemusí být s ohledem na časový odstup funkční.


Creative Commons License
Ahasweb, jehož autorem je Jan Bílek, podléhá licenci Creative Commons
Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česko
.