Sebevražedné nápady oudů z partaje Věci veřejné.

Nováček mezi partajemi, Věci veřejné, přicházejí s neotřelou myšlenkou, jak vyřešit nedostatek peněz na úklid zasněžených chodníků. Jeden z jejich geniálních odborníků David Kádner, poslanec VV navrhuje:"
Údržba chodníků by měla spadat stále pod obce a města. Obce a města mají techniku a mnohem lepší podmínky k udržování chodníků. Majitelé domu ať bytových nebo rodinných nemají možnost ručit za čistotu těchto chodníků a ani si je tam nevystavěli. Nebránil bych se však variantě, aby majitelé finančně přispívali na údržbu nějakou možnou částkou, a věřím, že to uvítají i obce a města."

Těžko soudit, zda se ctihodný pan poslanec zcela pomátl nebo jej někdo podplatil, aby přispěl k likvidaci vlastní strany. Překonal tak můj šílený nápad, aby chodník uklízeli majitelé domů a měli za to sníženou daň z nemovitosti oproti těm, kteří by tak nečinili. V každém případě je pozoruhodné, že o takové pitomosti, jako je úklid chodníků, stranický aparát pořádá internetové referendum na téma "Mají VV vyvolat diskusi o změně některých aspektů tzv. chodníkového zákona, který nařizuje obcím odklízet např. sníh z chodníků?" Pravděpodobně se tak snaží své voliče zaměstnat zcela nedůležitými "veřejnými věcmi", aby jim nezbyl čas na věci zásadní.

Pokud se bude strana VV potácet na politické scéně tak jako dosud, dozajista se po příštích volbách dočkáme odchodu tohoto spolku z parlamentu. Pan John se vrátí k novinařině a pan Bárta si koupí od svého bratra zpátky svoji bezpečnostní agenturu. Jistě si ze svého ministrování odnese spoustu užitečných informací. A co nezíská na ministerstvu dopravy, jistě mu rád doplní bývalý pan ministr vnitra John. Být na jejich místě, tak už dávno stahuju a stahuju mraky dat z ministerských tajných databází.
27.1.2011 11:40 [Trvalá adresa tohoto článku.]

Některé odkazy na cizí zdroje nemusí být s ohledem na časový odstup funkční.


Creative Commons License
Ahasweb, jehož autorem je Jan Bílek, podléhá licenci Creative Commons
Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česko
.