Badoo, ó, bad óóó...

Vy nevíte, co je to Badoo? Je to něco jako portál provozující multikulturní sociální síť, řízený z Londýna, kde má ústředí, firmu Badoo Services Limited však vlastní společnost na Kypru a v neposlední řadě ruský podnikatel Andrej Andrejev. Jen naprostý idiot může kromě jiných "aktivit" využívat na badoo.com svůj webmail. Vloží totiž na serveru badoo.com nejen svoji mailovou adresu, ale i heslo! Tím dá zcela do ruky majitelům badoo.com svoji webpoštu, kterou si tak mohou bez jeho vědomí nejen číst, což nejspíše nedělají, ale hlavně vám vykradou váš mailový adresář.

Pokud se budete chtít přes badoo připojit na gmail neboli na váš účet Google, budete sice upozorněni zprávou Služba třetí strany požaduje povolení přístupu do vašeho účtu Účet Google. Tohle ale většinu pitomců neodradí. Je to patrné z reakcí těch tupců, které tato zpráva nezarazila. Přečtěte si sami (omluvte nespisovné výrazy) co o Badoo říkají:

Když je to tak super , jak to , že použivaji muj adresar k ziskani dalsich kontaktu. Jo Badoo je jednak šílený na ovládání oslovování lidí nevím jak moc ..., ale když mi vlezl na úcet emailu na seznamu bez mého vedomí tak me opravdu nasral. Nedoporucuji tento systém.

Také mi zaregistrováni na tento portál prišlo na mail a to i od lidí, kterí tam zaregistrováni nebyli. Ani nevím, jak jsem se tam vlastne dostala. Až po nekolika mesících jsem díky príteli zjistila, že je to neco jako seznamka, i když jsem si myslela, že je to neco jako Facebook. Problém byl tedy na svete. Neprijde mi správné, aby byli lidé vyhledáváni a registrováni pomocí mailových adres a to bez jejich vedomí, stejne tak, jak se to stalo me. Nekdo by mel takové jednání potrestat.

Badoo je podvod! Jednou jsem se tam z neznalosti zaregistroval (dostal jsem mail, že me tam zve má sestrenice!) a když jsem zjistil, že tímto okamžikem se mi nabourali do mého e-mail.adresáre, okamžite jsem ukoncil registraci a nabídky mi chodí stále od lidí z mého adresáre...a to i od nových lidí, kterí v dobe mé registrace v adresári ani nebyli...!!! Tudíž nekdo z toho debilního BADOO si klidne listuje v mojich mailech a adresári!!!

Tak lidicky, badoo jsou pekný podvodníci! Nejen že chtejí za SMS 50kc, ale navíc každý týden, volal jsem na operátora jak je možné, že mi nekdo odecítá týdne 50kc z mého paušálu a ten mi nebyl schopný odpovedet, takže opravdu je to možné, za žádnou cenu jim nedávejte své císlo jakoukoli SMSkou!!! Neuveritelné!! Zlodejina!!

I po pul roce, po smazání mého profilu, chodí prátelum zprávy mým jménem od Badoo, dá se s tím neco delat?

Já teda musím ríci, že me Badoo velmi zklamalo. Predevším si dejte pozor na SUPER MOC (služby navíc) - která stojí 50 kc na týden. Bohužel, když jednou smsku na 90030500 pošlete, tak vám pak pravidelne každý týden chodí smsky s tím, abyste si obnovili svou SUPER MOC a i když nemužete její služby využívat a smsky vám jen chodí, provozovatel, který je peclive utajený, si za každou sms úctuje tarif Premium SMS, tj. 50 kc/sms vám zaslanou. A platíte a platíte, dokud tomu neudeláte prítrž. Takže na me BADOO zapusobilo jako velmi nesolventní sít a docela rád bych potkal jejího provozovatele - protože jako seznamka je Badoo past na debily. A preji všem, kdož si to mohou dovolit, aby si Badoo porádne užili a nechali tak vydelat nekomu, koho taková kravina výborne živí. Svet je plný jen vychcánku.

Musím priznat ,že jsem jim naletel a zaregistroval se u Badoo ,že budu komunikovat se zajímavými lidmi. Naopak než k tomu došlo tak mi Badoo vykradlo databázi E-mailu a okamžite oslovilo všechny z adresáre zprávou,aby se u nich zaregistrovali,že mají ode mne duležity vzkaz u nich.A do ted mi chodí nabídky od kdejaké firmy jestli nechci pujcit bagr,nebo vykopat díru na zahrade a další nesmysly,takže okamžite mojí adresu prodali do databáze firem.Svoje mínení o nich jsem jim sdelil v odhlašovací zpráve,ale jim je to u prdele ,protože co chteli již dostali bacha na ne a jim podobné ahoj Karel.

Jak vidíte, hloupost spousty "uživatelů" internetu je nezměrná. Z rekcí těch mamlasů není jasné, do jaké věkové kategorie patří. S ohledem na to, že se tam většina z nich řítí, aby si "s někým dopisovali" a aby si opatřili dobrého "kamaráda" nebo rovnou sexuálního partnera soudím, že jsou jejich mozky ještě ne zcela vyvinuté. Nejhorší ale na tom je, že zaregistrovat se na Badoo může i váš nejlepší přítel nebo člen rodiny a vám pak začnou chodit spamy díky tomu, že vás měl ten trouba ve svém mailovém adresáři.

Badoo není žádným českým výtvorem, jak se někteří jím potrefení ťumpelíci domnívají z reklamního sloganu "Poznej nové lidi v České republice!". Údajný marketingový ředitel Badoo jménem Lothar Eckstein si "klade za cíl zajistit, aby Badoo nadále hrál vedoucí úlohu v inovacích, multi-platformním marketingu a v ziskových obchodních řešeních." Jednoduše řečeno, chtějí vás okrást. Je to nepochybně on, který vymyslel podfuk na zasílání SMS a další povedené "aktivity", které jsem neměl tu čest zkoumat, protože jsem si profil na Badoo nevytvořil. Protože zrušit si profil na Badoo je téměř nemožné a pokud se to snad někomu podaří, budou ho stejně pronásledovat badoomaily asi až do doby, než to pan Andrejev zabalí a Badoo se propadne do internetové nicoty. A podívejte se na Giveawayoftheday.com, je tam dnes zdarma mediAvatar DVD Converter. Přeji krásný den všem, kteří nejste v Badoo.
9.2.2011 11:45 [Trvalá adresa tohoto článku.]

Některé odkazy na cizí zdroje nemusí být s ohledem na časový odstup funkční.


Creative Commons License
Ahasweb, jehož autorem je Jan Bílek, podléhá licenci Creative Commons
Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česko
.