Co jsou to rozšíření pro Google Chrome?

Rozšíření jsou dodatečné funkce, které je možné do prohlížeče Google Chrome snadno přidat. Rozšíření vám umožňují prohlížeč Google Chrome personalizovat a doplnit o funkce, které se vám líbí, a zároveň jej nezaplňovat něčím, co nepoužíváte. Někteří autoři článků jimi doporučovaná rozšíření označují jako doplňky.

Tak například rozšíření Odběry RSS vyvinuté přímo Googlem zobrazí na pravém konci adresního řádku ikonu RSS odběru, pokud se na právě prohlížené stránce odkaz na RSS nachází. Jedním kliknutím tak získáte přístup k chronologickému seznamu vydaných článků či jiného obsahu, který si hned můžete zařadit do své čtečky. Rozšíření Odběry RSS si můžete nainstalovat zdarma v Internetovém obchodě Chrome.

A jaká rozšíření mám nainstalovaná v mém Google Chrome? Především FlashBlock (blokuje zobrazování animací a videí ve formátu FLASH s možností je individuálně spustit), Prohlížeč dokumentů ve formátu PDF/PowerPoint a Ultimate Google Docs Viewer. Všechna dostupná rozšíření najdete v seznamu v Internetovém obchodě Chrome.
20.5.2011 11:10 [Trvalá adresa tohoto článku.]

Některé odkazy na cizí zdroje nemusí být s ohledem na časový odstup funkční.


Creative Commons License
Ahasweb, jehož autorem je Jan Bílek, podléhá licenci Creative Commons
Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česko
.