Konverze z MP4 do AVI pro Windows Movie Maker.

Pazera Free MP4 to AVI Converter je program pro konverzi video souborů, který převádí soubory MP4, M4V, MP4V do formátu AVI nebo MPG. Protože je v současnosti hodně filmů pořízených mobilními telefony v HD kvalitě ve formátu MP4 a které například Windows Movie Maker ani ve verzi pro Windows 7 nepodporuje, je tu tento software, jehož pomocí filmy zkonvertujete do formátu, který nejen snadno spustíte v obyčejném přehrávači, ale můžete jej i editovat právě pomocí programu Windows Movie Maker. Pazera Free MP4 to AVI Converter nabízí nastavení mnoha parametrů konverze a díky jednoduchému rozhraní se s ním velice dobře pracuje. Konvertuje docela svižně, což mohu potvrdit z vlastní zkušenosti.

Program obsahuje dekódování nejdůležitějších audio a video kodeků (MPEG-4 AVC/H.264, AAC, MP3, MP2,atd.), podporu video kodeků (XviD, DivX 3, H.264, WMV, MPEG4-FFmpeg,atd.), podporu audio kodeků (MP3 (Lame), MP2, AC3, AAC, WMA), generování video souborů kompatibilních se standardem MPEG-1 / MPEG-2. Výstupní soubor je ve vysoké kvalitě.

Zajímavou vlastností programu je, že není potřebná instalace, stačí rozbalit do samostatné složky/adresáře instalační ZIP soubor a spustit program mp4toavi.exe, pro který si můžete udělat ikonu na pracovní plochu. Díky tomu je to přenosná aplikace, kterou můžete mít kdykoliv k dispozici v kapse na flešce. Program komunikuje v angličtině nebo v polštině a je zdarma.

Domovská stránka autora a programu je na www.pazera-software.com, kde si stáhnete i instalační balíček ve formátu ZIP.
1.6.2011 10:35 [Trvalá adresa tohoto článku.]

Některé odkazy na cizí zdroje nemusí být s ohledem na časový odstup funkční.


Creative Commons License
Ahasweb, jehož autorem je Jan Bílek, podléhá licenci Creative Commons
Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česko
.