Letem internetovým světem.

Naučte e-mailového klienta Thunderbird deset nových funkcí. Thunderbird lze jednoduše rozšířit o kalendář, naučit ho kontrolovat pravopis při psaní e-mailů nebo vytvářet a připojovat automatické podpisy. Stačí vybrat správné doplňky. Celý text článku: technet.idnes.cz. Thunderbird vřele doporučuji každému, kdo nemá zbytečně nákladný Office od Microsoftu s Outlookem.

Šikovné příslušenství pro notebooky. Notebooky jsou mezi uživateli stále populárnější a pomalu začínají mít nad klasickými stolními počítači navrch. To je dáno mimo jiné i tím, že existuje celá řada šikovných doplňků, díky kterým se dá na laptopu pracovat stejně jako na stolním PC. Celý text článku: www.novinky.cz. Protože notebooky mívají většinou jen tři USB porty, pro připojování HW doplňků se vám bude hodin USB hub.

Na Google Android číhají nové hrozby. Nákaza může přijít draho. Společnost Lookout coby dodavatel bezpečnostních aplikací nejen pro chytré telefony upozornila na nový typ malwaru, který napadá zařízení s Google Android. Oproti známým trojanům je tento zase o něco zákeřnější. Celý text článku: mobil.cz. Operační systém Android je založený na jádru Linuxu a tak se mnozí uživatelé chytrých telefonů domnívají, že jejich mobil žádný vir, podvodný kód nebo trojský kůň nemůže napadnout. Opak je pravdou a tak pokud takový telefon máte, měli byste si minimálně dát na pozoru při instalaci aplikací stahovaných z internetu a to i dokonce z oficiálního portálu Android Market. Ti opatrnější uživatelé si mohou nainstalovat AVG Antivirus Free pro Android nebo Lookout Mobile Security.
22.11.2011 12:25 [Trvalá adresa tohoto článku.]

Některé odkazy na cizí zdroje nemusí být s ohledem na časový odstup funkční.


Creative Commons License
Ahasweb, jehož autorem je Jan Bílek, podléhá licenci Creative Commons
Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česko
.