Nigel Farage - nepříjemná veš v kožichu EU.

Pozoruhodné projevy některých evropských politiků najdete na euroseptik.cz. Zvláště doporučuji proslov britského politika jménem Nigel Farage (United Kingdom Independence Party - UKIP) nazvaný: Volný obchod máme i bez Evropské unie.

Farage pronesl kromě řady dalších v Evropském parlamentu (EP) projev, který nepotěšil zejména pana Barrosu. Nigel Farage: Jste Bruselští břídilové.

Do třetice všeho zlého si poslechněte jeho kritiku "prezidenta EU" Van Rompuye, ve kterém jej v EP označil mimo jiné za mokrý hadr. Když si na YouTube zadáte hledání "Nigel Farage", nejen se pobavíte, ale možná vám dojdou jisté souvislosti, které se jaksi v našich "státních" médiích neobjevují. Místo trapných přenosů z naší sněmovny nebo ještě děsivějších blábolů ze senátu by se Česká televize zasloužila o stát i národ tím, že by vysílala v přímém přenosu projevy poslanců Evropského parlamentu. Minimálně by to bylo zábavnější, než většina pořadů vysílaných v hlavním vysílacím čase.

Farage je nejspíše výjimkou mezi ostatními europoslanci, kteří ve valné většině jen kývají na plány nevolených nedemokratických členů komise ve snaze se udržet na tomto finančně výhodném postu a ti největší kývalové sní o tom, že by se snad mohli sami stát komisaři s ještě většími příjmy. Na závěr si poslechněte milé vystoupení okouzlujícího Nigela Farage na téma Hra s Eurem skončila - teď přichází krach.

Vystoupení našeho prezidenta Václava Klause v EP je proti tomu jen slabý neškodný čajíček. Celý text jeho projevu z 19.2.2009 v době českého předsednictví EU najdete na www.klaus.cz.
9.1.2012 08:00 [Trvalá adresa tohoto článku.]

Některé odkazy na cizí zdroje nemusí být s ohledem na časový odstup funkční.


Creative Commons License
Ahasweb, jehož autorem je Jan Bílek, podléhá licenci Creative Commons
Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česko
.