Druhý příchod Ježíše Krista je za dveřmi.

Tento měsíc se má něco stát i podle některých křesťanů, kteří šíří po celém světě a hlavně po internetu poselství nazvané Velké varování, oficiální stránka je na adrese varovani.org. Pro vaši orientaci jen několik ukázek z této 84 stránkové knihy, kterou si mají věřící vytisknout a nechat posvětit svým knězem:

Co se stane během Varování?

- Každý muž, žena a dítě ve věku nad 7 let bude mít osobní a bezprostřední duchovní zážitek, při kterém se setká se Spasitelem celého lidstva, ukřižovaným a zmrtvýchvstalým Božím Synem Ježíšem Kristem. Zážitek potrvá asi 15 minut.

- Všechno ve světě - včetně strojů, motorů, agregátů - se během Velkého varování na čas zastaví.

- V tento den bude ve světě panovat stísněná atmosféra, bude šero až úplná tma, i když bude den. Všude bude pociťován velký nepokoj.

- První známky Varování se ukáží na obloze - uvidíme srážku hvězd, (resp. komet - bližší detaily neznáme - pozn. překladatele), což vyvolá zděšení a paniku. Všude bude slyšet velká exploze.

- Lidé si pomyslí, že se blíží katastrofa, která zasáhne celý svět, a mnozí budou očekávat konec světa, ale nebude tomu tak.

- Obloha zčervená a bude vypadat, jako by hořela plamenem.

- Potom se směrem od východu na západ objeví na obloze znak velkého světelného kříže, který se bude táhnout přes celou oblohu. Z míst, kde byl náš Pán přibit na kříž, budou vycházet pronikavé světelné paprsky, které budou dopadat na Zem. Tyto události se stanou pro nás znamením, že se máme bezprostředně připravit na okamžik Velkého varování, protože přichází Syn Nejvyššího Boha - Ježíš Kristus.

- V jediném okamžiku se dostaneme do stavu podobnému klinické smrti, kdy se naše duše ocitne mimo vlastní tělo, projde jakoby tunelem, na konci kterého uvidíme duchovním zrakem světlo, které postupně zesílí, jak se k němu budeme rychle přibližovat.

- Tím světlem bude Trojjediný Bůh v osobě našeho Pána Ježíše Krista a my se ocitneme přímo před Ním - naším milovaným Spasitelem a Vykupitelem celého lidstva.

- Tváří v tvář Božímu Synu se nám jako ve filmu zobrazí celý náš život se všemi situacemi, kde jsme A) - buď konali podle principů Boží lásky, Desatera Božích přikázání a učení Bible - evangelií Ježíše Krista nebo B) - nekonali podle principů Boží lásky, Desatera, podle učení Bible, čím jsme skrze naše myšlenky a skutky porušili nebo zanedbali všechny tyto věci dobra a lásky, které jsme měli udělat a neudělali.

Takto nám Bůh ukáže všechny naše hříchy a míru našeho selhání v Jeho očích - jak jsme Ho tím urazili a Jeho Syna Ježíše Krista svými hříchy znovu a znovu přibíjeli na kříž.

- Na závěr tohoto duchovního zážitku nám Pán Ježíš ukáže místo, kam bychom se dostali, kdybychom v tomto okamžiku Velkého varování zemřeli, to znamená, že už bychom se nevrátili do našeho fyzického těla.

- Největší část lidí bude mít vidění Pekla a na chvíli jim Pán dá zakusit všechny spalující a mučivé pocity duší v Pekle - na výstrahu pro jejich vlastní dobro, aby se po tomto zážitku mohli ještě včas obrátit, dokud ještě žijí v těle.

- Mnoho duší uvidí Očistec - Předpeklí, očistné místo duší různých stupňů a úrovní, ve kterých dočasně přebývají duše těch, kteří kvůli svým hříchům a duchovní nečistotě ještě nemohou projít Nebeskými branami do Nebe, ale kteří díky modlitbám a obětem jiných lidí nebo díky některým skutkům lásky, pomoci a dobra jiným, dostali od Boha milosrdenství očištění skrze bolest a utrpení v Očistci, aby se nakonec i oni mohli dostat do Nebeského království. Pak na chvíli okusí pocity duší na tomto očistném místě - a to v závislosti na stupni závažnosti svých hříchů.

- Početně nejmenší skupina duší uvidí během Velkého varování na malou chvíli otevřené Nebe a Pán Ježíš jim ukáže jejich zasloužené místo, kam by se díky svému čistému, zbožnému a obětavému životu, založenému na lásce, pomoci jiným, skrze mnohé osobní odříkání, utrpení a oběti za jiné duše po smrti dostali. Pro tyto duše bude Varování jedním z nejkrásnějších a nejradostnějších zážitků celého jejich dosavadního pozemského života. Slzy nesmírné radosti a štěstí ze střetnutí s jejich milovaným Spasitelem Ježíšem Kristem budou provázet toto láskyplné setkání čistých, Bohu oddaných duší s Božím Synem.

- Po skončení Varování se opět vrátíme do našeho fyzického těla a příroda a okolí se také navrátí do svého původního stavu. Lidé budou moci žít své životy tak jako předtím, avšak nikdo nezůstane nepoznamenaný touto vyjímečnou a dosud nikdy předtím a ani potom už se více neopakující událostí.

- Takto poznáme přímo před Boží tváří naše hříchy s pocitem velkého zahanbení a spalující viny v našich duších. Mnozí budou natolik šokovaní a zhnusení tím, co v sobě uvidí - všechnu tu duchovní špínu a ubohost své duše, stojící před Božím Majestátem - že dříve, než by mohli litovat a poprosit Boha o odpuštění, padnou mrtví v tomto hříšném stavu bez možnosti vrátit se ještě znovu do svého pozemského těla a konat pokání.

- Všichni takto v Boží přítomnosti poznají skutečný stav své duše - dobro a lásku, kterou vykonali a jiným rozdávali, jako i bolest a utrpení, které svým bližním způsobili, i všechno to dobré a prospěšné, co neudělali a udělat mohli.

- Budou mnozí, kteří padnou na kolena. Budou ronit slzy vděku a lásky, úlevy a štěstí, velebit Boha Otce a jeho předrahého Syna Ježíše Krista za tento úžasný dar Božího milosrdenství.

- Bohužel se najde i mnoho těch, kteří ani po Varování nezmění své životy a budou i nadále setrvávat v celé své ubohé hříšnosti. Pro tyto nebude více pomoci a tak sami sebe odsoudí k věčnému zatracení.

- Zatvrzelí ateisté a ostatní nevěřící budou navzdory této mimořádné duchovní zkušenosti prohlašovat, že „Varování“ bylo jen iluzí, neskutečným přeludem - fikcí, resp. jevem masové psychózy. Vědci na celém světě se pokusí o vědecké a „racionální“ vysvětlení tohoto fenoménu, ale nebudou moci nalézt žádné pádné zdůvodnění. Mnozí budou skrze masové oznamovací prostředky prohlašovat, že se jednalo jen o jev přeludu a masové hysterie.

Tolik pár ukázek. Sám Ježíš připravující se na svůj druhý velmi dramatický příchod si navíc otevřel informační středisko a již v průběhu roku 2011 vydával řadu komuniké. Například: Radujte se, až obloha exploduje, neboť budete vědět, že přicházím. Z poselství Ježíše Krista ze dne 2. 10. 2011

Nebo: Můj návrat pro vaši záchranu pocítíte v každém koutu světa. Z poselství Ježíše Krista ze dne 17. 10. 2011.

Dovídáme se také: Nejdříve se objeví znamení na obloze - Slunce začne rotovat. Z poselství Ježíše Krista ze dne 11. 11. 2011

I Panna Marie se přidala: Z poselství Panny Marie ze dne 1. ledna 2012 v 15:00: MODLITBA MODLITEBNÍ KAMPANĚ 17 a
ZA MILOSRDENSTVÍ PRO ZTEMNĚLÉ DUŠE
:
Mé dítě, požádej mé děti, aby zasvětily tuto modlitbu mně, Matce Spásy. “Ó, Neposkvrněné Srdce Marie, Matko Spásy a Prostřednice všech milostí, ty, která se účastníš na spáse lidstva od zkaženosti Satana, oroduj za nás.
Matko Spásy, oroduj za nás, aby všechny duše mohly být zachráněny a přijmi lásku a milosrdenství prokázané tvým Synem, naším Pánem Ježíšem Kristem, který přichází ještě jednou, aby zachránil lidstvo a dal nám příležitost k věčné spáse. Amen.”
Vaše milovaná Matka, Matka Spásy

Ani sám Bůh Otec nezahálel: Připrav svět na příchod Mého milovaného Syna Ježíše Krista. Z poselství Boha Otce ze dne 19. 10. 2011

Je s podivem, že takový křesťan, jakým je bezpochyby arcibiskup olomoucký Jan Graubner, v tak kritické situaci neváhá napsat:

Tato poselství o Velkém Božím varování pocházejí z údajných soukromých zjevení nejmenované irské vizionářky. Nemají schválení žádné církevní autority. Přesto, že obsahují modlitby k Božímu milosrdenství, vyzývají ke zpovědi a svěcení „pečetí“ knězem, obsahují řadu bludů a nejsou v souladu s naukou katolické církve. Biblické úryvky jsou vykládány svévolně a v rozporu s církevní naukou. Sama Bible při tom říká: Buďte si vědomi toho, že žádný výrok Písma není ponechán ničímu soukromému výkladu (2 Petr 1,20).

Tolik pastýř lidu olomouckého. Vyberte si z toho co chcete. V každém případě je výše citované dílo nejmenované irské občanky podivuhodná slátanina svědčící o tom, že lidstvo skutečně nemá šanci přežít díky chabým trvale degenerujícím mozkům. Pochopil jsem, že jsme všichni ztraceni právě proto, že jsme už dávno ztratili zdravý rozum. Pokud jsme ho vůbec kdy měli.
13.12.2012 14:30 [Trvalá adresa tohoto článku.]

Některé odkazy na cizí zdroje nemusí být s ohledem na časový odstup funkční.


Creative Commons License
Ahasweb, jehož autorem je Jan Bílek, podléhá licenci Creative Commons
Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česko
.