Rihanna na síti zaycev.net.

Rihanna, narozená jako Robyn Rihanna Fenty (* 20. února 1988, Saint Michael, Barbados) je barbadosská zpěvačka, která je ve své tvorbě ovlivněna styly R&B, reggae, dancehall a dance. Nahrává u hudební společnosti Def Jam Recordings.

Je držitelkou pěti cen Grammy. Celkem nahrála jedenáct "number-one" hitú (v americké hitparáde Billboard Hot 100), ve svých 23 letech tak byla nejmladší umělkyní, která toho dosáhla.[4] Do roku 2012 celosvětově prodala na 25 milionu kusů alb, a také 60 milionů digitálních kopií singlů, což z ní činí nejúspěšnější umělkyni v digitálním prodeji. Pro rok 2013 má připraveno světové turné s názvem Diamonds World Tour. 27. září 2012 byl vydán první singl s názvem "Diamonds", ten debutoval na 16. příčce žebríčku Billboard Hot 100, ale brzy se vyšplhal až na vrchol žebříčku.

A kde můžete slyšet nejen její nejnovější hity? Zkuste zaycev.net, kde můžete hrát ale i stahovat nejen skladby této zpěvačky. Postačí, když budete znát trochu z té pro naši mladou generaci poněkud tajuplné ruštiny. Pokud vám azbuka nic neříká, je přece tak snadné si tyto stránky pana Zajceva přeložit například pomocí translate.google.com. Pramen, oficiální site RihannaNow nebo video Rihanna Diamonds na vaší rouře. Je to opravdu sexy dračice!

A na závěr ještě jeden malý bonus: podívejte se na nabídku filmů a seriálů "na češskom jazyke" na stránkách www.24video.net. Možná, že zde najdete těch filmů ještě více než já. Zdá se, že mezinárodní dohody o dodržování autorských práv v Rusku stále ještě neplatí. Přeji krásný víkend s hudbou i filmy online.
18.1.2013 15:15 [Trvalá adresa tohoto článku.]

Některé odkazy na cizí zdroje nemusí být s ohledem na časový odstup funkční.


Creative Commons License
Ahasweb, jehož autorem je Jan Bílek, podléhá licenci Creative Commons
Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česko
.