CDmusic.cz - Old Czech music, jazz, trad.folk, brass - Czech Labels at Czech prices. Visa, Eurocard/MasterCard (SSL / 3-D Secure)

AHASWEBOVY NOVINY Home | Textová verze | Galerie | Rady | Vykopávky | Zahrada | Archiv

23.6.2005 - Chaotický policejní prezident bez zaměstnání.

Prezident policajtů Kolář konečně dobrovolně odstoupil s nárokem na finanční výhody podle svých slov nikoliv proto, že protikorupční jednotce utekl zatčený podvodník a miliardář Radovan Krejčíř, ale poté, co jeho setrvání ve funkci zpochybnil pantáta Paroubek, který si tím připsal zase jeden bodík. Ve své funkci sloužil chudák Kolář do roztrhání těla odloučen od rodiny třem sociálně demokratickým ministrům vnitra a proslavil se zejména svými chaotickými prohlášeními tisku a několikanásobnými veřejnými úvahami o svém odstoupení. Legrační byl jeho rozhovor pro BBC, ve kterém s nelíčeným údivem konstatoval, že by snad mohl také odvolat svého náměstka pro trestní řízení Jaroslava Macháně, ovšem jen tehdy, kdyby s tím souhlasil pan ministr, že se ho zeptá. Ten ale rezignaci Macháně (Macháněho?) nepřijal, někdo tu policii přece musí prozatím řídit. Ministr Bublan na dotazy novinářů přiznal existenci podezření, že na policejním prezídiu ve vysoké funkci působí policista, který je podezřelý z vynášení informací k případům Krejčíře a jiným pachatelům závažné kriminality. Takže jasná korupce, leč neodhalená.
Do funkce Koláře dosadil za první vlády ČSSD ministr Grulich jako svého kamaráda z Brna a nepochybně především proto, že se osvědčil jako spolehlivý mezek, který zařídí vše, co se mu nařídí. Ministr vnitra Bublan se bude nyní snažit podle svých slov na funkci policejního prezidenta dosadit někoho, kdo by na této nezáviděníhodné funkci vydržel nejen do konce vlády stávající koalice. Možná, že to bude někdo, kterého tiše odsouhlasí budoucí koaliční partner ČSSD, obrozená a evropsky demokratická Komunistická strana Čech a Moravy. Kolář bude proto ve své funkci ješte statovat do 15.srpna, aby bylo dost času na výběr "kvalitního" policejního prezidenta.
Do té doby by se mohl konečně postarat o dostatek kvalitních bezpečných policejních želízek, které, jak je známo, otevře každý zkušený recidivista kancelářskou sponkou. Jako provizorní řešení lze zatím s úspěchem používat i pohotovostní umělohmotná pouta, která se neodemykají, ale přecvakávají kleštěmi. Zatčeným osobám by bylo vhodné pro příště svazovat raději i nohy řetězem. Tím by se definitivně ukončily útěkové kauzy. A doporučuji odebírat zatčeným zbraně, klíče, garážové ovladače, ovladače alarmu, doklady a hlavně mobilní telefony. Pozor na fakt, že zatčený může mít mobilů i více než jeden. Nejlépe je zatčeného svléknout do naha a převléknout do policejního oranžového rubáše - pokud takové ovšem naše lidová policie má.

[Trvalá adresa článku]


AHASWEBOVY NOVINY Home | Textová verze | Galerie | Rady | Vykopávky | Zahrada | Archiv

[CNW:Counter]

NAVRCHOLU.cz


Creative Commons License
Ahasweb, jehož autorem je Jan Bílek, podléhá licenci Creative Commons
Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česko
.