CDmusic.cz - Old Czech music, jazz, trad.folk, brass - Czech Labels at Czech prices. Visa, Eurocard/MasterCard (SSL / 3-D Secure)

AHASWEBOVY NOVINY Home | Textová verze | Galerie | Rady | Vykopávky | Zahrada | Archiv

15.7.2005- Co si myslí komunisté o šancích na převzetí moci.

"Jsou dva důvody, které vedou i některé členy naší strany k otevírání otázky omluvy. Tím prvním je snaha dostat se co nejdříve do vlády. Věří, a to i díky výzvám k omluvě od pravicových stran i sociální demokracie, že omluva je klíčem k ministerstvům. Představují si, že se budeme kát jako císař Jindřich v Canosse, a klatba, do níž jsme byli uvrženi, bude zrušena. Jenže takto to v politice nefunguje. Když nás takzvané demokratické strany nebudou potřebovat, každou omluvu prohlásí za nedostatečnou či neupřímnou. Když nás potřebovat budou, najdou si nás," tvrdí europoslanec za KSČM J. Maštálka v článku "Slovy jen těžko něco napravíme" na stránkách KSČM.

"Netěšte se na vymření komunistů. Všechny tři mé děti volí KSČM. Dva jsou absolventi vysoké školy, třetí ji půjde studovat. Takže až my, padesátiletí voliči zemřeme, budou tu naše děti, bude jich víc a budou chytří a vzdělaní. K tomu přibudou i ti kterým se rozsvítí, že kapitalizmus je zhovadilý a nespravedlivý systém, ve kterém jedni pracují (je jedno na jaké úrovni, my s manželkou jsme také absolventi VŠ a jsme vykořisťováni stejně jako lidé u lopaty) a druzí žijí z dividend nebo z obrovských platů za členství ve správních radách. Problém je, že si to uvědomují zatím jen lidé vzdělaní, dělníci zatím volí pravici. Nedávno jsem byl na setkání se spolužáky z techniky a mám pro vás ještě jednu dobrou zprávu: třetina z nich volí KSČM. Takže si sněte své sny, probuzení bude jako skok do studené vody, říká účastník internetové diskuze na www.ksčm.cz.

KSČM ma šanci udělat velice dobrý až pro mnohé překvapivý výsledek v nadcházejících volbách! KSČM je moderní zreformovaná strana. Myslím si že bez KSČM nebude moci být sestavena nová rozumná vláda... Doufám že také přijde znárodnění alespoň některých pro stát strategických podniků jako je telecom, čez, transgas atd. Ať žije ksčm, obracejme se spíše na východ tam je naše budoucnost, doporučuje další "diskutující" přesvědčený komunista.

Komunistické straně věřím ze všech nejvíc, a věřím že se ze svých chyb poučily!!!Nevěřím ňáké ODS atd..Přeji si nástup komunistů. A všechny tzv. spoluobčany kteří nadávají a urážejí komunisty posílám do.... Čest. Tohle vypadá na příslušníka společenské skupiny, kterou zlí kapitalisté označovali v minulém století jako lumpenproletariát. Příspěvky pocházejí z diskuze "Má komunistická strana šanci zvítězit v příštích parlamentních volbách?" na www.kscm.cz

[Trvalá adresa článku]


AHASWEBOVY NOVINY Home | Textová verze | Galerie | Rady | Vykopávky | Zahrada | Archiv

[CNW:Counter]

NAVRCHOLU.cz


Creative Commons License
Ahasweb, jehož autorem je Jan Bílek, podléhá licenci Creative Commons
Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česko
.