CDmusic.cz - Old Czech music, jazz, trad.folk, brass - Czech Labels at Czech prices. Visa, Eurocard/MasterCard (SSL / 3-D Secure)

AHASWEBOVY NOVINY Home | Textová verze | Galerie | Rady | Vykopávky | Zahrada | Archiv

26.7.2005 - Cítíte se dnes bezpečně?

Na úvod: poněkud nepřesně jsem vás včera informoval ve věci nekřesťanských peněz. Samozřejmě se tím myslí předražené ceny, tedy nekřesťanské ceny. V dávné minulosti, kdy obchody byly většinou v židovských rukou, tím občanstvo dávalo najevo svoje pohoršení nad cenovou politikou obchodníků. S muslimy to pochopitelně nemá nic společného, protože tenkrát zde žádní nebyli, snad jen ten arab Georgius Deodatus Damascenus, zakladatel první kavárny v Praze a bezejmenný kamenný Turek věznící křesťany na Karlově mostě. V dnešních multikulturních časech si musíme dávat pozor a tak si slibme, že raději tento pojem pro předražené ceny nebudeme používat, abychom se nedotkli nějaké menšiny a nemuseli se obávat jejich nepřátelské reakce.
Přesto se po bombových útocích v Egyptě, při kterých zahynul první Čech, obávat musíme. Údajně zase udeřila Al-kaida a ve jménu Alláha opět potrestali sebevražední bojovníci prostopášné a nenáviděné nevěřící psy. Sice se tam vzápětí konala demonstrace místních hoteliérů, jejich zaměstnanců a obchodníků, která měla vyjádřit, že oni mezi nepřátele turistů ze Západu nepatří a že touží po tom, aby tam turisté jezdili i nadále, ale k tomu nedojde. Budou tam jezdit jen dobrodruzi jako za starých časů, kdy jen ti nejsilnější a nejodvážnější si troufali navštívit tyto nepřátelské končiny, kde mohli být každou chvíli kdesi v poušti oloupeni a zavražděni.
Pokud vám není jasné, proč teroristé svými útoky zbavují spoustu obyčejných lidí obživy, která jim z turistického ruchu plyne, pak jste nic nepochopili. Alláh si prostě nepřeje, aby arabskou společnost morálně i hospodářsky ničil prohnilý Západ, aby nutil muslimy pít alkohol, aby jim bral právo na více žen, aby zaváděl západní zákony, hnusnou televizi plnou násilí a nahých žen. A především, aby nenasytné firmy rabovaly poslední zbytky nerostného bohatství, především pak nafty. Máme prostě sedět pěkně doma na zadku a neplést se tam, kam nás nikdo nikdy nezval. A to musí platit nejen pro arabské země, ale pro všechny další státy, kde pochopili, že islám je ta pravá víra.
Neberte si to osobně, ale když se ohlédnete do historie, pak kamkoliv stoupla noha západního cestovatele, dobyvatele, vojáka, tam přinesla jen samé maléry, původní kultura byla zničena často i s původními obyvateli. Nemáme se čím chlubit a tak se zdá, že nadešel čas odplaty za naše zločiny, či spíše za zločiny našich předků. Teroristům jsme poskytli dokonalé technické vzdělání, prodali jsme jim suroviny na výrobu bomb, skvělou elektroniku a teď nám jen zbývá čekat kde a kdy to bouchne. Spoléhat na to, že naše armáda, policie či tajné služby nás ochrání, je čirý naivismus. I kdyby měl každý z nás svého osobního bodygarda, nebude to k ničemu. Vše bude záviset nadále jen na tom, zda se někdo rozhodne nás vyhodit do povětří. Ministři vnitra i obrany mohou činit jakákoliv opatření, tajné služby si mohou uběhat nohy sledováním rizikových osob, výsledek bude přinejmenším nejistý.
Jediné, co by snad ještě mohlo snížit riziko teroristických útoků na minimum, by byl náš odchod z Iráku a Afganistánu, zřeknutí se vojenské spolupráce se všemi, kteří by tam zůstali, vystoupení z NATO a povolení volného vstupu všem hlasatelům islámu na naše území, aby nás všechny postupně připravili na konverzi k pravé víře. Také bychom museli poskytnout své území jako cvičiště pro mudžáhídy stejně, jako to v minulosti dělali u nás vládnoucí komunisti. Pak bychom se možná mohli cítit bezpečněji. Jenže následně by nás nejspíše obsadily vojenské jednotky NATO či mírové síly OSN.
Takže pokud se chcete cítit alespoň trochu bezpečně, vystěhujte se z velkých měst, nejezděte vlakem, nelétejte letadlem a pěkně někde v podhůří okopávejte brambory a modlete se k našemu křesťanskému Bohu, kterého jsme si vypůjčili od Židů, aby nenapadlo šiřitele pravé víry na vás hodit nějakou tu atomovku. Přeji hezký den.

[Trvalá adresa článku]


AHASWEBOVY NOVINY Home | Textová verze | Galerie | Rady | Vykopávky | Zahrada | Archiv

[CNW:Counter]

NAVRCHOLU.cz


Creative Commons License
Ahasweb, jehož autorem je Jan Bílek, podléhá licenci Creative Commons
Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česko
.