CDmusic.cz - Old Czech music, jazz, trad.folk, brass - Czech Labels at Czech prices. Visa, Eurocard/MasterCard (SSL / 3-D Secure)

AHASWEBOVY NOVINY Home | Textová verze | Galerie | Rady | Vykopávky | Zahrada | Archiv

13.12.2005- Plíživá fašizace naší společnosti.

Varování: následující řádky obsahují nebezpečné politické myšlenky, které mohou vést k trvalému poškození zdravého rozumu a to zejména u mladé generace. Jedná se o tzv. literaturu faktu, tak si dejte fakt pozor, aby vám to neublížilo. Slabší nátury a osoby se zvýšenou citlivostí k opakovaným infarktům nechť další text raději nečtou.
Z politického programu Komunistického svazu mládeže:
"Komunistický svaz mládeže (KSM) je nezávislá, dobrovolná, mládežnická organizace vycházející z učení Marxe, Engelse, Lenina a dalších významných myslitelů komunistického hnutí a navazující na pokrokové tradice československého a celosvětového mládežnického hnutí.
KSM usiluje o revoluční překonání kapitalismu a o nastolení ekonomických - odstranění soukromého vlastnictví výrobních prostředků a jeho nahrazení vlastnictvím společenským - a společenských – zavedení socialistické demokracie - podmínek pro budování socialismu, jako prvního stupně k vytvoření společnosti komunistické, jejíž vybudování je konečným cílem. Tuto snahu vyjadřuje název organizace, kde je pojem komunistický chápán jako označení vize budoucí, vysoce organizované beztřídní společnosti, kde je vláda nad lidmi vystřídána svobodnou správou věcí a řízením výrobních procesů, kde všestranný a svobodný rozvoj každého jednotlivce je základem pro svobodný rozvoj všech. V takové společnosti již život člověka nebude zajišťován na úkor jiných lidí, ani na úkor životního prostředí."

Tyto skvělé ideály naší komunisticky smýšlející mladé generace jsou často veřejně hanobeny a objevují se i pokusy o kriminalizaci členů KSM, kteří mají na mysli především zářnou budoucnost našeho národa v nové éře komunistické společnosti. Leč nepřátelům KSM se nedaří:
Trestní oznámení, které na členy Komunistického svazu mladých podali zástupci Mladých křesťanských demokratů kvůli akci 17. listopadu v Brně, policejní vyšetřovatel odložil. Člen Ústřední rady KSM David Pazdera, jenž byl vyzván policií k podání vysvětlení, nám sdělil, že vyšetřovatel zjišťoval především, co mladí komunisté s transparenty skandovali před budovou městské organizace KSČM v Brně, kde končil svíčkový happening asi 30členného pochodu Mladých křesťanských demokratů a Mladých konzervativců v upomínku obětí všech nedemokratických režimů.
"Vyšetřovateli jsem zdůraznil, že jsme naše ideové odpůrce nechali svíčky důstojně položit před vchod do budovy KSČM. Též, že jsme neskandovali heslo Smrt kapitalismu, jak uvedl předseda MKD. Obšírně jsem mu vysvětlil, proč jsme uváděli jména Ho Či Min, Che Guevara, Lenin. Vyšetřovatel mi sdělil, že tito političtí představitelé nikdy nebyli souzeni a zákonně označeni jako zločinci. Proto považuje i toto trestní oznámení MKD na KSM za zbytečné. Trestní oznámení proto odložil," uvedl Pazdera.
A tak opět zvítězila zářná myšlenka nad politickou zlovůlí! Soudruzi Ho Či Min, Che Guevara a především soudruh Lenin nás i po své smrti vedou vpřed silou svých myšlenek a revolučních činů!
"Komunistický svaz mládeže (KSM) ostře a důrazně protestuje proti snaze Ministerstva vnitra, která je vyjádřena v dopise z 25. 11. 2005 a jejímž cílem je Komunistický svaz mládeže zakázat. KSM považuje tuto snahu za součást současné demagogické antikomunistické kampaně a další z mnoha pokusů o plíživou fašizaci české společnosti. Dopis Ministerstva vnitra považuje KSM za přímý důsledek snah autorů petice „Zrušme komunisty“ senátorů Martina Mejstříka a Jaromíra Štětiny o trestní stíhání členů KSM.
Dopis Ministerstva vnitra, podobně jako zmínění senátoři tvrdí, že KSM hlásá třídní zášť, třídní boj. Vychází přitom z domněnky, že KSM úmyslně propaguje marxismus – leninismus, který prý hlásá nutnost násilné revoluce, třídního boje a potřebu diktatury proletariátu, jakož i třídní zášť. KSM považuje tuto snahu Ministerstva vnitra za jasné úsilí o kriminalizaci celého komunistického hnutí, k jehož identitě teoretická práce Karla Marxe a Vladimíra Iljiče Lenina patří.
KSM proto vyzývá všechny pokrokové a demokratické síly k tomu, aby se tomuto útoku na komunistické hnutí a levici jako celek postavily. Nedopusťme zastrašování a stíhání politických oponentů za právo na vyjádření našich demokratických politických práv!"

K tomu není co dodat, soudruzi. Naše společnost řízená kapitalistickému mamonu zaprodanými sociálními demokraty si uvědomuje, že tato cesta vede do pekel hospodářských krizí, k nezaměstnanosti a proto čím dál tím větší část občanů volí Komunistickou stranu Čech a Moravy. Se slzami v očích vzpomínáme na ty krásné časy před lety, kdy jsme spolu se Sovětským svazem kráčeli neochvějně ke komunistickému cíli, beztřídní společnosti idiotů s mozky vygumovanými skvělou rudou propagandou. A dnes se nám otevírá nová cesta. Na východě nám vzešla nová hvězda, kterou můžeme následovat: Čínská lidová republika vedená svojí revoluční komunistickou stranou. Naši vedoucí politici, především členové KSČM, chápou tuto zemi jako nového vůdce mezinárodního komunismu. Velká Čína je náš velký vzor! Vpřed soudruzi, vpřed, zpátky ni krok. A začněte se učit konečně čínsky, parchanti líní!
Prameny použité pro tuto uměleckou údernou koláž: Politický program KSM a další texty na stránkách KSM, China radio international.

[Trvalá adresa článku]


AHASWEBOVY NOVINY Home | Textová verze | Galerie | Rady | Vykopávky | Zahrada | Archiv

[CNW:Counter]

NAVRCHOLU.cz


Creative Commons License
Ahasweb, jehož autorem je Jan Bílek, podléhá licenci Creative Commons
Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česko
.