CDmusic.cz - Old Czech music, jazz, trad.folk, brass - Czech Labels at Czech prices. Visa, Eurocard/MasterCard (SSL / 3-D Secure)

AHASWEBOVY NOVINY Home | Textová verze | Galerie | Rady | Vykopávky | Zahrada | Archiv

22.12.2005 - Nejlevnější dárek na poslední chvíli.

Kde jinde jej koupíte, než v prodejnách Levné knihy. Mám pro vás několik skvělých tipů, s nimiž jistě uspějete pod stromečkem a přitom nezdecimujete svůj rozpočet. Tak nejprve něco z CD titulů pro pamětníky:
JAROSLAV ŠTERCL - KABARET. Tento výběr Jaroslava Štercla obsahuje především jeho pěveckou tvorbu, tedy obsahuje především písničky. Editorem výběru je televizní režisér Gustav Oplustil a nahrávky jsou především České televize. Kromě protagonisty alba hostují na tomto výberu také - Laďka Kozderková, Stella Zázvorková, Lubomír Kostelka, Pavlína Filipovská a Ljuba Hermanová. Cena pouhých 49 korun.
MILOUŠ JAKEŠ JAKO KŮL V PLOTĚ. Známý Jakešův projev na Červeném Hrádku. ...žádnej z nás nebere takové platy... za neuvěřitelných 29 korun.
M.ŠIMEK, L.SOBOTA, P.NÁROŽNÝ: NÁVŠTĚVNÍ DEN Č. 6. Miloslav Šimek, Luděk Sobota a Petr Nářožný vás budou provázet s nezapomenutelným a neopakovatelným humorem a chytlavými písničkami. Tak neváhejte a vychutnejte každou chvilku strávenou při poslechu tohoto CD. za skvělých 49 korun.
Vladimír Jiránek: Best of. Skvělý dárek, který se hodí na Silvestra. Za známou cenu 49 korun českých na stole.
A finišujeme filmy na DVD:
FEDERICO FELLINI: GIULIETTA A DUCHOVÉ. Světová klasika nejvyšší kvality. Na pozadí snů a fantazií rozehrává F.Fellini krizi ženy středního věku, která se musí vyrovnávat s mužovou citovou nestálostí přerůstající v nevěru. Fellini v tomto filmu, v němž s nevšední dávkou imaginace rozkrývá svět ženské duše, se pokouší vyrovnat s vlastními problémy, jež mu přineslo manželství s herečkou Giuliettou Masini. Jen za 99 korun!
FEDERICO FELLINI: LA DOLCE VITA / SLADKÝ ŽIVOT. Fenomenální klasické dílo plné dekadence a skandálů. Mladý novinář (Marcello Mastroianni) se pohybuje v nejvyšších kruzích společenské smetánky. Pro slávu a úspěch udělá cokoliv. Po příjezdu slavné filmové hvězdy Sylvie (Anita Ekberg) se zdá, že je jeho sen na dosah. Konečně má šanci dostat se na vrchol. Film byl oceněn cenou Americké filmové akademie OSCAR. Opět pouze za 99 korun. SHARON MAGUIREOVÁ: DENÍK BRIDGET JONESOVÉ a BEEBAN KIDRON: BRIDGET JONESOVÁ S ROZUMEM V KONCÍCH. Komentáře netřeba, každý jeden film za standardních 99 korun jako u Baťi.
MICHELANGELO ANTONIONI, WIM WENDERS: ZA MRAKY. Z Ameriky přijíždí do Evropy filmový režisér (J.Malkovich), který chce ve Francii a Itálii najít inspiraci pro svůj nový film. Při této cestě potkává čtyři osoby, které se stanou aktéry čtyř fascinujících milostních příběhů. S jednou dívkou (S.Marceau), která zavraždila svého otce, dokonce prožije milostný vztah - láska prostě nezná hranice ani v životě, ani ve filmu. Jen za 99 korun získáte film od jednoho z nejslavnějších filmových režisérů.
Doufám, že se vám podaří ještě nákup stihnout. Přes internet to asi už nevyjde, ale když zajdete do některého z obchodů Levné knihy, jistě tam něco zajímavého najdete. A nebojte si koupit něco sami pro sebe, stejně se dovedete obdarovat ze všech nejlépe.

[Trvalá adresa článku]


AHASWEBOVY NOVINY Home | Textová verze | Galerie | Rady | Vykopávky | Zahrada | Archiv

[CNW:Counter]

NAVRCHOLU.cz


Creative Commons License
Ahasweb, jehož autorem je Jan Bílek, podléhá licenci Creative Commons
Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česko
.