CDmusic.cz - Old Czech music, jazz, trad.folk, brass - Czech Labels at Czech prices. Visa, Eurocard/MasterCard (SSL / 3-D Secure)

AHASWEBOVY NOVINY Home | Textová verze | Galerie | Rady | Vykopávky | Zahrada | Archiv

Mohou se vůbec muži ženám vyrovnat?

Šest zemí Evropské unie včetně České republiky navrhuje, aby Unie přijala Evropský pakt pro rovnost mezi ženami a muži. Návrh je obsažen v dopisu, který vedoucí představitelé této šestice zaslali rakouskému kancléři Wolfgangu Schüsselovi, jehož země nyní v unii předsedá.
Bohužel tento pakt o naprosté rovnosti obou pohlaví podle mého nelze přijmout z jednoduchého důvodu: ženám chybí penis a mužům zase ňadra, i když někteří muži v této disciplíně překonávají řadu žen. Ženy zase nemají varlata, do kterých je možné muže kopnout a tím z něj udělat zcela neškodného tvora. Ženy zato dovedou rodit děti a v tom je muži nemají šanci trhnout. Ženy jsou tedy opravdu nadřazeným druhem člověka, navíc se budou moci někdy v blízké budoucnosti rozmnožovat nepohlavně klonováním už jenom proto, že se muži podle všech prognóz stanou postupně neplodnými. Pak bude s muži ámen. Budou jim záměrně a podle zákona podávány od dětství ženské hormony, čímž ztratí svojí nesnesitelnou agresivitu a snahu po dominanci. V minulosti se to s úspěchem zkoušelo poněkud drastičtější metodou na kleštěncích. Pak zavládnou blažené časy bez válek, kdy bude všude mír a z mužů se stanou dobromyslní volkové určení hlavně na práci, zejména tu těžkou. Návrat k původnímu matriarchátu snad zachrání lidstvo před naprostou zkázou. Všechny nebezpečné "mužské" technologie budou opuštěny a bude obnoveno původní jednoduché zemědělství. Prací na poli se lidstvo také zbaví zhoubné obezity, stresu, klaustrofobie, nemocí pohybového aparátu, alergií - prostě všech těch civilizačních chorob.
Otázkou ale zůstává, zda nás naši evropští komisaři a poslanci povedou právě tímto žádoucím směrem. Zatím tomu nic nenasvědčuje. Mají jiné starosti: Evropská komise předloží v těchto dnech návrh rozhodnutí, podle něhož budou výrobci a dovozci muset zajistit, aby zapalovače byly bezpečné, dostanou-li se do rukou dětem. Návrh projedná výbor členských států podle Směrnice 2001/91/ES o obecné bezpečnosti výrobků.
Vítám tuto iniciativu spolku nejlépe placených zaměstnanců v Evropě a okolí a navrhuji, aby se podobné opatření provedlo i u zápalek, které jsou mnohem nebezpečnější. Je vyloučeno, aby se zápalky nadále prodávaly v snadno přístupných papírových krabičkách nebo dokonce jen v kousku přeloženého kartonu. Zápalky je třeba distribuovat zásadně jen v uzamykatelných plechových schránkách, nejlépe se zámkem na heslo. Jen tak zabráníme, aby každoročně naše děti zapalovaly stohy slámy! Řešením problematiky nebezpečných zapalovačů a zápalek v rukou islámských extrémistů, kteří zapalují vlajky různých států Unie včetně zastupitelských úřadů, se evropská komise zaobírat nebude, protože taková provokace by mohla v důsledku vést k zapálení sídla EU v Bruselu a kde by pak komisaři rozhodovali o tak důležitých věcech, jako jsou zapalovače v rukou dětí.

15.2.2006 [Trvalá adresa článku]


AHASWEBOVY NOVINY Home | Textová verze | Galerie | Rady | Vykopávky | Zahrada | Archiv

 

[CNW:Counter]

Creative Commons License
Ahasweb, jehož autorem je Jan Bílek, podléhá licenci Creative Commons
Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česko
.