CDmusic.cz - Old Czech music, jazz, trad.folk, brass - Czech Labels at Czech prices. Visa, Eurocard/MasterCard (SSL / 3-D Secure)

AHASWEBOVY NOVINY Home | Textová verze | Galerie | Rady | Vykopávky | Zahrada | Archiv

Ostatně soudím, že tento mužský svět musí být zničen!

Dnešní "oslava" žen není nic jiného, než projevem ubohého mužského egocentrismu. Cílem oslav je vyvolat zdání, že jsou muži ochotni předat dobrovolně nejméně polovinu své stávající neomezené moci ženám. Že jsou odhodláni současně převzít nejméně polovinu ženských povinností v rodinném životě. Že neustále usilují o to, aby ženy zastávaly rovnocená místa v zaměstnání i v politice a navíc se dnešního dne muži pokoušejí přesvědčit chabými dárky své ženy, milenky, přítelkyně o tom, jak je bezmezně a oddaně milují.
To všechno jsou jen bohapusté lži. Muži se nikdy dobrovolně nevzdají svého výsadního postavení ve světě, který vytvořili ke svému obrazu a to i za pomoci bezbranných žen. Jedinou cestou může být jen násilná změna poměrů a to nejen v tzv. západní společnosti údajně stojící na dnes velmi vratkých základech křesťanství a židovství. Ženy žijící v zemích ovládnutých islámem jsou na tom ještě mnohem hůře a tam, kde není žádné náboženství ani zákony jsou ženy jen bezejmennými otrokyněmi.
Ženám nepomohou žádné nové zákony a vyhlášky nařizující například, že polovina politiků ve státních orgánech mají být ženy, nepomohou žádná veleslavná prohlášení o rovnoprávnosti. Existují vůbec nějaké prostředky, které by v dohledné době dokázaly zvrátit současné neudržitelné poměry? Z historie takové pokusy známe, dokonce i v českých dějinách: dívčí války. V praxi to znamená, že ženy konečně začnou využívat zvířecí mužské vášně a touhy po ženách pro své dobro. Muž toužící po ženě je jen slabá loutka v rukou zkušené vládkyně, která postupně převezme vedoucí roli a chytře ponechá muži rozhodování o "důležitých věcech", zatímco sama neomezeně řídí vše ostatní. Vzpomeňme na slova Jana Wericha, který dal ženám jasný návod, když pravil při jedné příležitosti zhruba toto: "U nás v rodině o věcech zásadních rozhoduji výhradně jen já, zatímco moje žena rozhoduje o věcech nedůležitých a podřadných. Já vždy určuji jaký je náš postoj k válce v Burundi Urundi, hladomoru v Africe, vztahu k USA a postupu v dobývání vesmíru. Moje žena pak rozhoduje jen o nepodstatných věcech, jako je kam půjdeme dnes večer a za co utratíme naše peníze." Pan Werich tehdy ukázal všem ženám, jak si počínati, jak pomalu ale jistě převzít moc do svých rukou tu skutečnou moc, jak tento svět řídit, aniž si toho muži vůbec jen povšimnou. Tolik jsem chtěl připomenout našim ženám k jejich dnešnímu směšnému svátku, který byl vymyšlen muži, aby se mohli opět jen bezuzdně opíjet se svými kolegyněmi v práci a zanedbávat svoji rodinu.

8.3.2006 [Trvalá adresa článku]


AHASWEBOVY NOVINY Home | Textová verze | Galerie | Rady | Vykopávky | Zahrada | Archiv

 

[CNW:Counter]

Creative Commons License
Ahasweb, jehož autorem je Jan Bílek, podléhá licenci Creative Commons
Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česko
.