CDmusic.cz - CD, DVD, Old Czech music, jazz, trad.folk, brass - Czech Labels at Czech prices. Visa, Eurocard/MasterCard (SSL / 3-D Secure)
CDmusic.cz - CD, DVD, Old Czech music, jazz, trad.folk, brass - Czech Labels at Czech prices (products catalogue).

AHASWEBOVY NOVINY Home | Textová verze | Galerie | Rady | Vykopávky | Zahrada | Archiv

Koho budete dnes volit?

Poradím vám naprosto spolehlivě: jste-li člen KSČM, buďte v klidu. Vaše strana to má v parlamentu jisté a tak ani k volbám jít nemusíte. Máte-li nějaké to cukání jednou směrem do leva a jindy zase doprava, nenávídíte Klause a jste z venkova či fandíte Vatikánu, určitě jděte k volbám, vaše slábnoucí KDU-ČSL vás potřebuje. Jste-li ale z města, tak trochu ekolog, třeba i s anarchistickými sklony, zkuste volit zelené, tím se snad žádného velkého zločinu nedopustíte. Podnikatelé všeho druhu a hlavně ta masa těch drobných podnikajících na živnostenský list to má jasné: volí ODS, protože slíbili, že okamžitě zruší ten nesmysl s registračními pokladnami, které by pro ty nejchudší znamenaly investici nejméně 30 tisíc českých na pult prodejcům tohoto nesmyslu. ODS volí také důchodci, kteří nikdy nebyli členy KSČ a těší se na zvýšení důchodu o celou tisícovku. Bývalí komunisté, odborářští funkcionáři a všichni ti, kteří mají rádi v čele státu velkého vůdce malé postavy volí ČSSD. Narkomani a milovníci čtrnáctiletých roštěnek volí US-DEU, i když udělají lépe, když si zapálí a budou v klidu, protože tahle strana se do parlamentu nedostane. Podle mě to ale nemají jisté ani zelení, protože je to strana vnitřně nejednotná, ve které právě proběhl pokus o levicový puč vedený lékárnicí Holubovou. Filmaři v žádném případě nevolí ODS ani ČSSD, protože to jsou ti, kteří způsobili, že bude méně peněz na honoráře. Všem majitelům psů a koček (podle velice neúplných statistik se jedná až o polovinu národa) bych doporučil volit ODS, protože to jsou většinou důchodci a tak by mohlo být více peněz na dobroty pro jejich miláčky. A koho budu volit já? Je to prosté: moje děti jsou velice drobní podnikatelé a doufáme, že budou zrušeny ty pitomé registrační pokladny. Celý obchod máme na třech počítačích včetně účetnictví, skladu, prodejních statistik, prodejny a internetového prodeje a museli bychom vyhodit oněch nejméně 30 tisíc českých za pitomost, která by nám to celé dokonale rozhodila a další peníze by nás stály nové programy. Více o registračních pokladnách si mohou drobní podnikatelé přečíst v mém starším článku zde.
Vypadá to, že bude dnes konečně lepší počasí, slunce září a to už se naši čeští chataři třesou na to, jak budou sekat jarní trávu, sázet kedlubny a jiné ekologické dobroty. Přátelé, ano. Konáte dobro, ale cestou se prosím zastavte ve volební místnosti, mají tam otevřeno už od 14 hodin a tak to přece nijak neomezí vaše občanská práva na odpočinek. Pěkně si splňte svoji občanskou povinnost a přestaňte si konečně zvrhle užívat té naprosté občanské svobody, kdy se domníváte, že nejlepší je se na ty politiky vykašlat. Koukejte si je zodpovědně vybrat a po volbách sledujte, zdali jste se sekli úplně nebo jen částečně. Přeji krásný den a sejdeme se v průvodu, pardon, ve volebních místnostech.

2.6.2006 [Trvalá adresa článku.][3.6.2006 - Tisková oprava: Holubová je lékárnice, nikoliv hérečka. Té se omlouvám!]


AHASWEBOVY NOVINY Home | Textová verze | Galerie | Rady | Vykopávky | Zahrada | Archiv

 

[CNW:Counter]

Creative Commons License
Ahasweb, jehož autorem je Jan Bílek, podléhá licenci Creative Commons
Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česko
.