CDmusic.cz - CD, DVD, Old Czech music, jazz, trad.folk, brass - Czech Labels at Czech prices. Visa, Eurocard/MasterCard (SSL / 3-D Secure)
CDmusic.cz - CD, DVD, Old Czech music, jazz, trad.folk, brass - Czech Labels at Czech prices (products catalogue).

AHASWEBOVY NOVINY Home | Textová verze | Galerie | Rady | Vykopávky | Zahrada | Archiv

Máte problém s hemoroidy? Poslouchejte písně Jiřího Zmožka!

Za 150 nebo 250 korun můžete být vyléčeni z řady zákeřných nemocí! Uzdravující písně - Můj Bůh uzdravuje:
V obci Farná na Slovensku se uzdravila žena, které jsme 20 minut zpívali tyto písně. Měla jít na operaci Zlaté žíly, ale tento výhřezek pak při operaci vůbec nenašli. V Jindřichově Hradci se matka slepého chlapce uzdravila během poslechu těchto písní z rakoviny ve vysokém stupni(metastáze). Byli jsme tam v neděli a v úterý měla jít již na třetí operaci. Když ji operovali, nenašli žádné známky nemoci a podle svědectví jejího slepého syna ji pozvali za rok na kontrolu. Reholná sestra Františkánka vydala v Bratislavě v dome Quo Vadis veřejné svědectví o uzdravení svého bratra a vysvobození z drog a alkoholu díky poslechu těchto písní. Tato sestřička je z Báče. Takovýchto svědectví jsou desítky a tyto písně mají opravdovou uzdravující moc.
Je to opravdu neuvěřitelné, co všechno zmůže Zmožkova hudba. Poslechněte si jinou story z jiných krajů o zázračném vyléčení: Corey George byl dva týdny napojen na přístoje, které jej udržovaly při životě poté, co jej na jeho deváté narozeniny srazilo auto. Poté mu jeho matka pustila jeho oblíbenou skupinu Green Day a chlapec se během jedné hodiny probral. Ze zvuků alba American Idiot otevřel oči a byl schopen hýbat prsty u rukou i nohou. O čtyři dny později byl jeho zdravotní stav natolik dobrý, že mohl být přesunut z jednotky intenzivní péče. Jeho matka uvedla, že Green Day je jeho absolutně nejoblíbenější kapela, jejíž písničky si pořád pouštěl, zejména tu první z nového alba — American Idiot.
Vypadá to poněkud směšně s tím americkým idiotem, ale muzikoterapie je docela oficiální metodou, kterou používají nejen různí šamani, ale i renomovaní lékaři. A to nejen při léčení psychických stavů, ale i na příklad při léčbě pacientů s diagnózou Trisomie 21 - Downův syndrom. Hudební zvuk je fyzický jev a proto také vyvolává fyzické změny v organismech. Umělecká hudba působí regulačně na akustickou bioenergii člověka. Terapeutické schopnosti hudby pomáhají léčit různá onemocnění v psychické a fyzické sféře. Hudba spojená s pohybem má kladný vliv na celou soustavu psychofyzického rozvoje dětí a mládeže. Jde o to, jaká hudba: jistě existuje "hudba", která má naopak vliv negativní, vyvolává stres, agresi a díky fyzikálním schopnostem může také poškodit sluch.
Správně volená hudba jako jeden z neuroleptických činitelů snižuje projevy nervozity u dětí a mládeže až o 30 %. Hudby se využívá terapeuticky v psychiatrii, pediatrii a dětské psychiatrii. S její pomocí jsou odstraňovány neurózy a funkční poruchy, koktavost, dyslektické čtení a psaní, usnadňuje aplikaci narkózy. (více zde).

Pan Zmožek na svých stránkách uvádí, že jeho písně dokázaly vyléčit nejen homeroidy, ale i rakovinu. To je přinejmenším odvážné tvrzení, ovšem spousta lidí například s rakovinou v konečném stadiu, kteří jsou v beznadějné situaci, utratí za Zmožkovy CD poslední peníze v naději, že budou zachráněni.

28.9.2006 [Trvalá adresa článku.]


AHASWEBOVY NOVINY Home | Textová verze | Galerie | Rady | Vykopávky | Zahrada | Archiv

 

[CNW:Counter]

Creative Commons License
Ahasweb, jehož autorem je Jan Bílek, podléhá licenci Creative Commons
Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česko
.