CDmusic.cz - CD, DVD, Old Czech music, jazz, trad.folk, brass - Czech Labels at Czech prices. Visa, Eurocard/MasterCard (SSL / 3-D Secure)
CDmusic.cz - CD, DVD, Old Czech music, jazz, trad.folk, brass - Czech Labels at Czech prices (products catalogue).

Prodám CDMA modem AnyDATA + 2 antény za 990 Kč.

Po dvou letech připojení na internet pomocí modemu CDMA jsem v Praze přešel na rychlejší připojení od UPC a v chatě jsem se skřípáním zuby přešel k Telefónica O2 poté, co přece jen nakonec prověřili dráty a připojili mě rychlostí 512 kb/s. CDMA modem AnyDATA ADU-E100H je tedy s celým příslušenstvím na prodej a to včetně profi směrové CDMA antény 10, zisk 10 dBi + 5 m kabel. Modem lze napájet i jen přes USB. Může se hodit tomu, kdo bydlí někde na venkově příliš vzdálen od centrály O2, limitní vzdálenost je 5 km. Stejně dobře může mobilní připojení posloužit tomu, kdo cestuje a potřebuje mít internet vždy po ruce, pokrytí signálem CDMA je dnes už velice slušné.

Kdo máte zájem, nabídněte cenu, vyhraje ten s nejvyšší nabídkou. Stejný starší modem je běžně nabízen na internetu na prodej v ceně mezi 1500 - 2000 Kč bez profi antény. Podle mnou ověřené informace stačí navštívit kterékoliv zastoupení Telefónica O2 a sepsat smlouvu. Poplatek za aktivaci činí 90 Kč. Věnujte pozornost i mému staršímu článku o CDMA připojení. Telefónica O2 dnes nabízí službu připojení k internetu pod názvem O2 Internet Mobil 256 už jen za 474,81 Kč včetně DPH měsíčně za předpokladu, že máte vlastní CDMA modem. Inu a ten vám právě nabízím. Tak pište. A ještě: proč je moje nabídka zajímavá? Protože nemusíte uzavírat s O2 dvouletou smlouvu, abyste získali modem za 1 Kč. Navíc tato možnost platí u Telefónicy jen pro službu O2 Internet Mobil 1024, která stojí 831,81 Kč měsíčně s DPH. Což vám nedoporučuji, jelikož takovou rychlost přes modem nikdy nedosáhnete. Například v Praze na prutovou anténu je podle mého měření i podle serveru cdma.cz průměrně dosahovaná rychlost připojení pomocí technologie CDMA kolem 300kb/s pro download a 100kb/s pro upload.

Cena nového modemu CDMA od O2 je 4 695 Kč. A ještě maličkost: při uzavření smlouvy na dva roky a poskytnutí modemu za 1.-Kč vyžaduje Telefónica složení vratné záruky ve výši 3500 Kč. Více viz cdma.cz. S mým modemem naopak můžete kdykoliv slouvu s O2 ukončit, pokud se vám objeví v daném místě výhodnější možnost pro připojení. A modem zase dál prodat. Jakmile se dohodnu s určitým zájemcem, zašlu modem + 2 antény na dobírku kamkoliv. Fotografie nabízeného modemu máte zde a profi antény zde.

Kontaktní stránka pro zájemce o modem je zde.

22.10.2007 10:00 [Trvalá adresa tohoto článku.]


 

 


[CNW:Counter]

Creative Commons License
Ahasweb, jehož autorem je Jan Bílek, podléhá licenci Creative Commons
Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česko
.