Poděkování od prezidenta Václava Klause.

Po mém návratu do rodné domoviny na mě čekalo v poště (té starodávné papírové) překvapení: poděkování od prezidenta za blahopřání, které jsem mu poslal mailem po jeho zvolení. Poslal jsem mu totiž 18.února mail s tímto zněním:

K rukám pana prezidenta Václava Klause.
Vážený pane prezidente,
dovolte mi, abych Vám ze srdce blahopřál k Vašemu znovuzvolení, které jsem přijal s velkým uspokojením.
Jako gratulaci přijměte i můj poněkud úsměvný článek "Vědci, zkoumající oteplování, postaví v Antarktidě 15 skleníčků" (http://www.ahasweb.cz/2008/20080106.htm), který Vám může poskytnout drobný námět pro Vámi chystané pokračování Vaší knihy Modrá, nikoli zelená planeta.
Se srdečným pozdravem
Jan Bílek
...úplná adresa...
Ahaswebovy noviny
1998 - 2008
ISSN 1801-2310
http://www.ahasweb.cz

A tady je písemné poděkování s vlastnoručním podpisem Václava Klause (ověřeno grafologem), které jsem zcela nečekaně obdržel poštou:
 
Inu, asi si řeknete, zase jeden, co provozuje rektální alpinismus. Myslete si co chcete, já jsem přesvědčen, že ze dvou kandidátů (Bobo nepočítám) byl Klaus tím lepším. Určitě by se v našem pidistátě našel i lepší prezident, ale nikdo to nechce dělat nebo se bojí prohry. Prostě nejsou lidi. A poctivý čtenář mých článků si jistě pamatuje, že jsem kdysi v dětství hrával s Klausem kuličky na Jiřího náměstí a chodil do stejného dětského klubu Československé církve husitské. Takže dostat kartičku od Klause ve mě dnes budí sentimentální vzpomínky. Bylo by skvělé, kdyby se mezi vámi, mými čtenáři našel někdo, kdo by se chtěl stát příštím prezidentem a skutečně se jím stal. Buďte dobří a užívejte si krásného dne.
12.3.2008 11:30 [Trvalá adresa tohoto článku.]

Některé odkazy na cizí zdroje nemusí být s ohledem na časový odstup funkční.


Creative Commons License
Ahasweb, jehož autorem je Jan Bílek, podléhá licenci Creative Commons
Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česko
.